you have been spotified!



hoppas alla vet vad spotify är. om inte kika in på www.spotify.com en udnerbar musiktjänst med massor av musik. jag nästan sen jag började använda programet gör a playlists. här är mina favouriter. skriv gärna i kommentarerna om något fattas ;) tycker listorna visar bäst vilken musik jag diggar

Party Playlist

uptempo och sing along musik!

Afterparty playlist

softa musik som passar för efterfesten eller bara lungnade efter jobbet...

sommaren är på G!

inte så snabb på att blogga som ni märker ;)
här är lite uppdatering. chris sticker hem till danmark på måndag. "cheers mate! but i dont think DK is any baaaaaaatteeeerrrrrrr...."
jenni flyttar in och även vivvi o gurkan. för er som inte känner dessa personer kommer nu en breakdown.

hehe

rasmus - en dansk som pratar så perfekt london-dialekt att man kan tro att han bott i stains hela sitt liv. gillar britt-pop och föredrar bulmers med is i en varm sommardag.

hehe

jenni - en djupsinnig finska som oxå hon gillar den engelska ön bättre än den irländska egentligen. just nu är hon med rasmus i danmark en sväng. får se hennes vad hennes psykoanalytiska resultat av det besöket är när dom kommer tillbaka på måndag.

hehe

Niklas aka "Gurkan" - är en dödsmetall broder som säkert kommer spela för mycket metallica i huset framöver. fibban tokig som jag är han och självklart är han med och skrålar med i bohemian rhapsody när det gäller.

snurr

vivvi - en av de få godkända stockholmarna. tycker själv att hon är snurrig och jag håller bara med. tror hon är aspirerande författare för hon tog säkert den där masters i engelska i våras. träffade gurkan på fibban och sen blev hon kvar.

a

the drum -  vi gick till parken för att ta en fika, hamnade på en kinaresturang, gick ner till stan och tog en öl, kom hem med denna trumma, bästa köpet jag gjort i år. alltid velat slå på en djungeltrumma!!!


sådär.

så kommer husets uppsättning se ut fram till hösten antar jag. som det ser ut nu drar alla då så det kommer bara bli jag kvar. så känner ni någon som vill komma över och jobba i oktober så är det fritt fram. det kommer finnas boende.

sommarens schema ser ut som följer...

1 maj, alvesta sweden
3-4-5-6 juni - sweden rock, sölvesborg sweden
26 juni - ACDC wembly, london england
13-26 juli - galway art´s festival , galway ireland
14-15-16 augusti alvesta marknad, alvesta sweden

vi ses på vägarna!

RSS 2.0