ACDC SLÄPPER NY SINGEL!

ja fyfan vad ska man säga. här har ni ett 30 sec klipp av första singeln.



mer info finns på acdcs hemsida, följ länken nedan


Fradar - tillägg till firefox

riktigt smidigt addon för firefox som är framtaget av banhof. det den gör är att se om du sitter på en sida som passerar routrar/switchar/servrar som FRA kan sniffa på. mer information och för att installera klicka bilden nedan

ny runda i sverige på G

yes. axel och maria ska gifta sig. var väll egentligen en tidsfråga , lägenhet ungar osv. inget fel i det. de flesta gör precis tvärt om. de gifter sig innan de vet att de funkar ihop och sedan skaffar ungar. så ett sent grattis till förlovningen. och jags er fram emot festligheterna hemma i sverige 5-15 september!

just nu sitter de och spelar risk här hemma. solen lägger sig nånstans andra sidan phoenix park och det är fortfarande så varmt att dörren till trädgården kan stå öppen till tonerna av någon brittisk indie på datorn. de flesta på jobbet hade lyckats få biljetter (och ha råd med) metallica samt trenacious d som lirar ikväll nere i stan. hade vart kul att se trancious d , mest dem även om metallica har hög " band man borde se iaf en gång" faktor.

efetr att ha tagit det lungt de närmaste två veckorna (lite för lungt) så är det frästande att dras med i helgens festande. det är alltid någon finsk "leaving pint" varje vecka för någon man aldrig hört talas om men som envisas med att försöka adda en på facebook. dock kommer farbror frej över på en visit så fibbers låter lockande imorgon. sen är det jennis leaving pint på lördag. det har jag ingen god ursäkt för att missa.

får nu även ta och passa på med ett hett boktips sommarens sissta dagar. "the traveller" samt "the dark river" av john twelve hawks.

De är en spännande blanning av "the matrix" konspiration och "da vinci code" äventyr med en twist av george orwell "1984". varit riktigt nice att läsa dem i skuggan av ett träd i phoenix park de dagar solen visat sig i det numera väldigt rengn täta dublin.

jag nöjer mig nog där. hoppas kunna skriva lite oftare i framtiden. ses i september!

RSS 2.0